Yleiset ehdot

Yleiset ehdot


1. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 5-10 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.


2. Toimitustavat

Nouto Matkahuollon pakettipisteestä eli lähikaupasta (Lähellä-paketti), hinta 6,90 €
Tiheä myymäläverkosto ja myymälöiden pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä. Pakettipisteitä toimii mm. K-marketeissa ja R-kioskeissa.

 

Nouto lähimmästä Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90 €
Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. 

Postin kotiinkuljetus, hinta 13,90 €
Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.


3. Verkkokaupan maksutavat

Klarna tili ja lasku

Klarna Checkout -palvelun avulla teet ostoksia helposti, joustavasti ja turvallisesti verkossa. Maksutapa on optimoitu mobiililaitteille, joten ostoksia on sujuvaa tehdä myös kännykällä tai tabletilla. Vastaamalla muutamaan kysymykseen ostoskorissa tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytettävissäsi ovat Klarna lasku tai Klarna osamaksu (Klarna tili). Tehdäksesi ostoksia Klarnan laskulla tai erämaksulla sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Luottokortit: Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express.
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Shopify payments yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa

Lasku: jousivaruste.fi laskutus. Lähetämme tilauksen jälkeen laskun sähköpostilla ja toimitamme tuotteet maksua seuraavana arkipäivänä (tilaustuotteissa kuitenkin aikaisintaan 5 arkipäivän sisällä)


4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, muuttumaton ja myyntipakkauksen tulee olla uutta vastaava.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen juho@jousivruste.fi

Asiakas on itse vastuussa palautuksen kustannuksista, myös noutamattomista tilauksista perimme toimitusmaksun asiakkaalle sekä paketin palautuksesta koituvat kulut

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)

  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)

  • Haluatko palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron. 


5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen:  juho@jousivaruste.fi


6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen juho@jousivaruste.fi.  Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Jousivaruste.fi varaa itselleen oikeuden peruuttaa tilaus ja palauttaa asiakkaalle rahat erityistilanteen näin vaatiessa.


7. Hintamme verkkokaupassa

Sivuilla näkyvät myyntihintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidämme oikeuden virheellisten kirjautuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hinnan virheellisyys todetaan vasta tilauksen vahvistuksen yhteydessä siitä ollaan yhteyksissä tilaajaan ennen tilauksen lopullista vahvistamista.